foradia cdturisme

Fonèvol convida participar en la reivindicació de la plena integració de la dona en la festa

• "La igualtat encara és una meta on arribar”, ja que, per exemple, “hi ha moltes filaes on no hi ha cap dona amb dret a votar”. • Per quart any consecutiu, Fonèvol anima a participar en la seua entradeta

Fonèvol anima a participar en les seues activitats festeres per tal de reivindicar la plena inserció de la dona en la festa. Perquè, tal com recorden des del col·lectiu, “malgrat els grans titulars, la igualtat encara és una meta on arribar”, ja que, per exemple, “hi ha moltes filaes on no hi ha cap dona amb dret a votar”.

Per això, conviden a tota la ciutadania a recollir confeti per utilitzar el dia de l’Entrada. Serà repartit aquest divendres 13 d’abril al local de la UNESCO, entre les 19,30 a les 21 h. També es podrà accedir a més material reivindicatiu: agulletes, adhesius, polseres, llibres…

Per altra banda, per quart any consecutiu, Fonèvol anima a participar en la seua entradeta. També, convidem a tota la societat a participar en l’entradeta. Serà el dia 16 d’abril a les 22.30 h pel carrer Sant Nicolau. Per tal de pagar la música, des del col·lectiu conviden a fer una aportació.

Amb tot això, Fonèvol continua treballant per “la integració de la dona en la festa amb tots els drets i que tant l’Associació de Sant Jordi com la resta d’institucions impulsen l’entrada de dones i xiquetes en les filaes, que totes les filaes tinguen dones de ple dret i que no posen excuses quan els ho demanen”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *