foradia subscriutegrat

Previsions optimistes per a la VII edició de la Fira del Motor de Gandia, del 4 al 6 de maig

• Participen 17 concessionaris de cotxes amb vehicle nou (més de 20 marques), 4 de Vehicle d'ocasió i 6 empreses del món de les motos (al voltant de 12 marques) • Les previsions són molt optimistes, ja que a la bona organització cal afegir que els indicadors apunten a una millora del mercat

La VII edició de la Fira del Motor de Gandia es desenvoluparà del 4 al 6 de maig, pels carrers i places del Centre Històric i el Raval. En total seran 20.000 metres quadrats d’exposició a l’aire lliure entre la plaça Major, Passeig de les Germanies, Plaça Prado, Plaça Tirant i carrers adjacents.

Participen 17 concessionaris de cotxes amb vehicle nou (més de 20 marques), 4 de Vehicle d’ocasió i 6 empreses del món de les motos (al voltant de 12 marques).

Així ho han anunciat la regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació, Alícia Izquierdo, acompanyada del president de l’Associació de concessionaris de la Fira del Motor, Víctor Moll i el president de Motoracing Gandia, Toni Pérez.

Moll, ha assegurat que les previsions són molt optimistes, ja que a la bona organització cal afegir que els indicadors apunten a una millora del mercat. L’any passat es van augmentar un 20% les vendes, al voltant de 6 milions d’euros. Enguany s’espera créixer en 1 milió d’euros més.

“Uns anys hi haurà més vendes, altres menys, algun any plourà (esperem que no este), però tots els anys ha d’haver-hi Fira del Motor: és un estímul importantíssim per al sector de l’automoció en la ciutat i comarca. La Fira ha de continuar servint per a protegir els llocs de treball que depenen de la fortalesa territorial del sector del motor a Gandia: altres zones pròximes es van ressentir molt més de la crisi anterior, i hem d’estar en guàrdia per a superar les complicacions futures si un dia arriben”, ha assegurat Izquierdo.

“Gràcies a la contribució econòmica important que fan els empresaris, la Fira del Motor és l’esdeveniment comercial amb un major retorn de la inversió de Gandia: el que costa en infraestructures i promoció es recupera de sobres amb la quantitat de cotxes i motos que es venen”.

Cal ressenyar l’impacte que la Fira del Motor té sobre els sectors d’Hostaleria i Comerç durant els dies en què se celebra, per la quantitat de gent que visita Gandia o que simplement passeja per a veure els cotxes.

“El sector de les dues rodes també seguim confiant en la consolidació i creixement de la Fira del Motor, enguany amb un estand més i amb una novetat, el rentin de 3 anys. Una fórmula molt interessant per al potencial client”, ha assegurat Pérez.

Finalment, la regidora de Més Gandia conclou dient que “La Fira del Motor pot ser un èxit per al sector, però també per a l’Ajuntament, que referencia el nom de la ciutat i per a la ciutadania, perquè es tradueix en beneficis per a Gandia”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *