foradia subscriutegrat

Gran particiàció de nous talents al MiL Descobreix de Xàtiva, especialment dones

• El MiL Descobreix 2018, certamen de Xàtiva destinat a autors no editats, ha superat amb escreix els números de l'any passat • Enguany la meitat de les participants són joves cantautores. “Sense les dones no hi ha festivals!” és el lema d'enguany del festival

El MiL Descobreix 2018, certamen de Xàtiva destinat a autors no editats, ha superat amb escreix els números de l’any passat i està en procés de consolidació com aparador de nous talents en el gènere de la cançó d’autor del país. Són 58 les cançons noves i inèdites de joves cantautors que s’han presentat al MiL Descobreix 2018, dins del marc del Festival Música i Lletra de cançó d’autor.

Enguany la meitat de les participants són joves cantautores. “Sense les dones no hi ha festivals!” és el lema d’enguany del Festival Música i Lletra. Aquest ha fet un reconeixement de la feina del sexe femení i ha superat la seua visibilització programant més dones que homes a l’escenari.

A més, en aquesta edició, el jurat del MiL Descobreix és íntegrament femení: cinc dones del món de la cultura xativina decidiran els noms dels finalistes que es faran públics el dilluns dia 7 de maig.

L’entrega dels 2.700 euros en premis serà el dissabte 12 de maig, el primer dia del festival. Una festa que arrencarà a les 18:00 hores amb la II Trobada de Muixerangues, organitzada per la Muixeranga de Xàtiva, i que clourà amb un concert del guanyador del certamen de l’any passat i l’actuació d’El Diluvi.

Els assistents podran (igual que l’any passat) votar en directe els finalistes i atorgar el premi del públic. La cançó d’autor, la festa i la tradició aniran de la mà en una jornada per a totes les edats.

Per als qui encara no tenen entrades per al festival, pot participar al Festeja amb el MiL, un joc del festival que permet guanyar un abonament per a dues persones per a tots 8 concerts del festival.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *