foradia subscriutegrat

El Pirata Rock presenta a FITUR la seua edició del 2020

Els organitzadors han explicat que aquest any el festival augmenta el seu pressupost fins a l'1.380.000 d'euros i comptarà amb nous serveis com la zona de "foodtrucks"

La fira de turisme, FITUR, que se celebra cada any a Madrid a tingut aquest any un espai per als festivals de la Comunitat Valenciana, i des de l’Ajuntament de Gandia han volgut presentar la nova edició de El Pirata Rock.

El regidor de turisme Vicent Mascarell ha destacat que aquest esdeveniment pot servir perquè molta gent jove puga visitar i conéixer més la ciutat de Gandia.

A més, s’ha explicat que per a aquest any el festival ha augmentat el seu pressupost fins a l’1.380.000 d’euros i que es té la intenció de disposar d’una zona d’acampada per a 9.000 persones i arribar als 20.000 visitants. Una de les novetats d’aquest any és la zona de “foodtrucks” i activitats lúdiques per a la ciutadania.

El cartell d’aquest any estarà compost per 52 bandes i artistes entre els quals destaquen Kase.O, Natos i Waor, El Kanka, Miki Núñez, Mägo de Oz o Los Chikos del Maíz, entre d’altres.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *