foradia cdturisme

El Rotary Club Alcoi Font Roja profunditza en les claus de desenvolupament del lideratge

• El pensament positiu, l'acceptació o el perdó són algunes de les claus per a aconseguir el lideratge • Per a desenvolupar aquesta facultat, “és necessari buscar el camí del bé”, ja que “no hi ha lideratge sense servei”


El pensament positiu, l’acceptació o el perdó són algunes de les claus per a aconseguir el lideratge. Aquestes són les tesis desenvolupades en la recent xerrada organitzada pel Rotary Club Alcoi Font Roja en l’Hostal Savoy, seu de l’entitat.

L’encarregat de la sessió va ser Rafael Castillo, empresari i coach executiu especialitzat en lideratge en valors aplicats al món professional. Castillo va explicar com d’alguna manera tots som líders “perquè sempre hem liderat alguna acció”. Per a desenvolupar aquesta facultat, “és necessari buscar el camí del bé”, ja que “no hi ha lideratge sense servei”, qüestió relacionada amb el valor ‘donar de si abans de pensar en si’ que forma part de les intencions de Rotary.

D’altra banda, cal ressenyar que el Rotary Club Alcoi Font Roja rebrà el 19 de maig la seua Carta Constitutiva com a membre del Rotary International. Està format per professionals de les comarques de l’Alcoià i El Comtat que tenen la intenció “d’establir vincles d’interacció amb la comunitat amb l’únic objectiu de servir impulsant projectes que cerquen millorar la societat“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *