lasarga ajualcoitel

Isa Verdú: “tot qui vinga a la Fira de Castalla se n’anirà amb un bon sabor de boca”

• Castalla celebra la seua Feria de San Isidro 2018 els dies 11, 12 i 13 de maig • Un cap de setmana on els carrers de Castalla es desborden d’art, comerç, gastronomia i alegria.

Atraccions a la fira de Castalla./

Castalla celebra la seua Feria de San Isidro 2018 els dies 11, 12 i 13 de maig. Un esdeveniment de referència per a la província d’Alacant, del qual gaudeixen milers de veïns i veïnes cada any. Tres dies complets d’actes i activitats per a tota la família.

Tal com ens comenta la regidora de Cultura del municipi, Isa Verdú, l’any passat es van incorporar moltes novetats a la Fira, i “la majoria d’aquestes van ser un èxit, van agradar molt”. Per això, enguany “l’objectiu ha sigut consolidar i millorar aquestes novetats”.

Entre elles, cal destacar la posada en marxa de l’enllumenat, tant el divendres com el dissabte, amenitzat amb música i jocs per als xiquets. L’actuació de La Muixeranga d’Alacant, dissabte a les 12:30, amb la realització de les seues torres humanes, passacarrers i tallers. La Zona Música plaça l’Hostal, amb actuacions de diversos grups musicals.

Altres actes i esdeveniments a destacar: El VII Festival Nacional de Folklore, amb grup de danses i cançons de Castalla, amb el grup convidat, El Miajon. La II Pilota Valenciana, amb partida de professionals. El Torneig d’Escacs, amb lliurament de trofeus. Els salts de la prova BMX, amb la incorporació d’una zona skate. El correfocs, “amb un final espectacular”. La zona gastronòmica, “que l’any passat va tindre un èxit molt destacat”.

Durant els tres dies de Fira es podran visitar exposicions a càrrec d’associacions locals, tallers i vehicles, eines agrícoles, zona de mercat ambulant, zona d’esport, zona tecnològica, exhibicions eqüestres, exhibicions esportives, exposicions de pintura, zona de gastronomia, música en directe, certamen de dansa, tallers i atraccions per als més xicotets. I també gaudir de la gastronomia típica de Castalla als bars i restaurants de tota la localitat.

Un cap de setmana on els carrers de Castalla es desborden d’art, comerç, gastronomia i alegria. Tal com ens comenta Isa, “tot qui ve se’n va amb un bon sabor de boca”.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *