foradia cdturisme

Els alcoians gaudeixen del pas per Alcoi de la Volta Ciclista a Espanya

El francés Julian Alaphilippe (Quick Step) s'ha proclamat guanyador de la 8a etapa de la Volta en Xorret de Catí

La Volta Ciclista a Espanya ha tornat a passar per la ciclista ciutat d’Alcoi. Les dures rampes del Xorret de Catí eren el destí d’una etapa mítica del ciclisme. En el 2016, Alcoi també va ser cor d’una etapa que va travessar els carrers del municipi. Enguany el pelotó de ciclistes a travessant els carrers d’Oliver, Alçamora, pont de Maria Cristina i carrer Alacant amb eixida per la N340 direcció Ibi.

La 72 Volta a Espanya, 8a etapa de mitja muntanya, ha portat als ciclistes des d’Hellín fins a la Foia de Castalla amb 199,5 quilòmetres, passant per diferents localitats de les nostres comarques com Biar, Onil, Alcoi, Ibi  Tibi i Castalla.

El francés Julian Alaphilippe (Quick Step) s’ha proclamat vencedor de la 8a etapa de la Volta en Xorret de Catí, set anys després que el seu compatriota David Moncoutié fera el propi en l’etapa del port valencià. El jove ha batut als seus companys de fugida Polanc i Majka en una nova etapa que Chris Froome (Team Sky) ha aprofitat per a seguir ampliant el seu avantatge amb els seus rivals en la general, sent solament seguit per un Alberto Contador (TrekSegafredo) que va a més.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *