foradia subscriutegrat

Ramon Garcia i Soler serà el director de l’Himne de festes de Cocentaina

• Garcia i Soler compta amb una important trajectòria en l'àmbit de la Música Festera • Abans de la celebració de la trilogia festera en honor a Sant Hipòlit Màrtir del 2018 se celebraran diversos actes festers


Cocentaina prepara la celebració de les seues festes patronals, que tindran lloc a primers d’agost. Ja hem conegut el nom del director de l’Himne: Ramon Garcia i Soler, mestre, compositor i director, que ja va dirigir a l’Ateneu Musical entre 2012 i 2014.

Garcia i Soler compta amb una important trajectòria en l’àmbit de la Música Festera que queda reflectida en reconegudes peces dins d’aquest gènere com la marxa cristiana Batallers, la marxa mora Lidia o el pasdoble Amado; entre moltes altres. El vicepresident Musical de l’entitat festera, Francisco Valor, es refereix a ell com “un referent per als compositors contemporanis”, del qual destaca la gran trajectòria que l’avala.

L’Himne tindrà lloc el 10 d’agost a partir de les vuit de la vesprada a la plaça del Pla. Però abans de la celebració de la trilogia festera en honor a Sant Hipòlit Màrtir del 2018 se celebraran diversos actes, el primer d’ells la Presentació de Càrrecs, dissabte 7 de juliol, a les deu de la nit al Pati d’Armes del Palau Comtal. En la mateixa vetllada es descobrirà el cartell anunciador, obra de l’artista Pau Sellés Alós. Finalment el divendres 20 de juliol, a les nou de la nit, es presentarà la Revista de Festes.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *