foradia pressupostparticipatiualcoi

Més 800.000 estudiants comencen un nou curs al País Valencià

Aquest dilluns 11 de setembre han començat les classes per a molts alumnes. Per a alguns d'ells ha sigut la primera vegada que han xafat una aula, però per a altres ha sigut el moment de retrobar-se amb els amics i amigues

Aquest dilluns 11 de setembre ha començat el curs per a l’alumnat d’Infantil, Primària, ESO, Batxillerat, Formació Professional i Educació Especial del País Valencià. En total 802.198 alumnes que hui han iniciat el curs, sent 4.030 més que l’any anterior.

La jornada ha anat amb total normalitat als municipis valencians, i ja s’han vist imatges que indiquen que ha tornat al 100% la rutina, com els agents de seguretat als voltants dels col·legis per tal de controlar el trànsit, o molts xiquets i xiquetes amb les seues motxilles a l’esquena, alguns d’ells amb il·lusió per començar i tornar a veure als seus amics i amigues, però altres amb disgust per tornar a les aules.

En Alcoi han iniciat el nou curs 14.500 estudiants (contant als universitaris), i en Gandia han sigut més de 10.000.

Ara, l’alumnat haurà d’esperar fins al pont del 9 d’Octubre per fer el primer “descans”, i fins a Nadal per a les primeres “vacances” del curs 2023-2024, que finalitzarà entre el 19 i 21 de juny.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *