foradia pressupostparticipatiualcoi

El Club de Fans de Camilo Sesto ja gaudeix de la seua seu

• Camilo Sesto està preparant un nou disc simfònic, amb l'Orquestra de Radiotelevisió Espanyola, que eixirà a la llum en octubre o novembre. • Per altra banda, el Círculo Industrial d'Alcoi, ha acordat per unanimitat proposar al cantant alcoià com a soci d’honor de l’entitat.


Inaugurada la seu del Fan Club Camilo Sesto d’Alcoi. Ha sigut dissabte 19 al matí quan s’ha celebrat l’acte d’inauguració, al carrer La Cordeta, amb una assistència de desenes de persones, entre altres representants polítics de la majoria dels partits de l’Ajuntament.

El representant de Camilo Sesto, va dur un pòster signat per l’artista dedicat a la nova seu. A més va informar que Camilo Sesto està preparant un nou disc simfònic, amb l’Orquestra de Radiotelevisió Espanyola, que eixirà a la llum en octubre o novembre.

Des del Club informen que estan “molt il·lusionats i sobretot molt agraïts amb tots els que han col·laborat perquè aquest projecte siga una realitat”.

Amb la nova seu, el Club compta amb un espai on seguir treballant per les seues iniciatives, entre les quals destaca la proposta d’anomenar una “Avinguda Camilo Sesto”.

Per altra banda, el Círculo Industrial d’Alcoi, ha acordat per unanimitat proposar al cantant alcoià com a soci d’honor de l’entitat.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *