foradia subscriutegrat

Jornades comarcals per impulsar les tecnologies elèctriques sostenibles

• La Diputació de València organitza les I Jornades Comarcals “Canvi climàtic i energia sostenible: mobilitat elèctrica, autoconsum, transició i pobresa energètica”. • Aquestes jornades pretenen “fer difusió dels avantatges de l’energia sostenible i que el seu ús no sols servisca per a cuidar el planeta sinó també la nostra salut”


La Diputació de València organitza les I Jornades ComarcalsCanvi climàtic i energia sostenible: mobilitat elèctrica, autoconsum, transició i pobresa energètica”.

Unes jornades tècniques d’àmbit comarcal dirigides a càrrecs electes i a tècnics municipals per tal de difondre coneixements tècnics sobre el vehicle elèctric i els punts de recàrrega, l’autoconsum, sobre eines específiques existents d’estalvi energètic, com els programes 50-50 o estalvi en els programes socials de pobresa energética.

Les jornades estan, a més, involucrant a associacions empresarials, instal·ladors elèctrics, col·legis professionals, associacions docents, Govern autonòmic…

El diputat de Medi Ambient, Josep Bort, assenyala que aquestes jornades pretenen “fer difusió dels avantatges de l’energia sostenible i que el seu ús no sols servisca per a cuidar el planeta sinó també la nostra salut”. El diputat de Medi Ambient ha subratllat la voluntat de la Generalitat, la Diputació i els governs municipals d’anar de la mà per a fer polítiques energètiques, ja que actualment “estem vivint les conseqüències del canvi climàtic i per això, totes les administracions hem de treballar perquè l’energia sostenible siga més accessible per a tots i totes”.

Han sigut ja quatre els municipis on s’ha presentat la campanya, Utiel, Ayora, Xàtiva i Xiva. Les següents presentacions es duran a terme a Massamagrell, Sagunt, la Pobla de Vallbona, Torrent, Paiporta, Sueca, Gandia i finalitzarà a Ontinyent el proper 18 de juliol.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *