lasarga subscriute elgrat

Alcoi Industrial visita els elements històrics de la ciutat

• Alcoi Industrial ha realitzat una jornada per a visitar elements de l'Alcoi històric industrial, modernista i universitari, a la qual han assistit més de 40 persones. • Ha sigut a suggeriment d'APIVA, Associació Patrimoni Industrial Valencià. I ha comptat amb la presència i participació d'especialistes en la zona

Foto cedida per Rubén Lledó

Alcoi Industrial ha realitzat una jornada per a visitar elements de l’Alcoi històric industrial, modernista i universitari, a la qual han assistit més de 40 persones.

Ha sigut a suggeriment d’APIVA, Associació Patrimoni Industrial Valencià. I ha comptat amb la presència i participació d’especialistes en la zona, com José Segura, Ramón Molina, Rafa Sebastià, Ciro Vidal, amb les explicacions dels quals es va il·lustrar la visita.

El matí es va dedicar a la visita d’El Molinar. Allí han visitat la cúpula del manantial i els edificis de ‘Primeres Aigües’. Tot seguit, de la mà de l’historiador Gabriel Guillem, es va visitar l’Alcoi medieval i el refugi del carrer Sant Tomás. El matí va acabar amb un menjar en la Filá Bascos.

La vesprada va ser el moment de visitar elements de l’Alcoi modernista, com el Conservatori de Juan Cantó, Edificis de Ferrándiz i Carbonell, el CADA, la Casa del Pavo i el Cercle Industrial. La jornada va acabar en Tossals i Molins.

Alcoi Industrial manifesta que ha sigut “un gran dia en el qual iniciem una gran relació amb els amics d’APIVA, que esperem i desitgem que siga molt llarga i fructífera”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *