lasarga

El Circuit Cultural Valencià augmenta la seua aposta per l’art valencià

• La Mostra de Teatre d'Alcoi ha sigut un espai oportú per a presentar el balanç de dades del Circuit Cultural Valencià • Des del 2015 el Circuit Cultural ha quasi triplicat el seu pressupost, ha duplicat les poblacions que hi participen i ha augmentat significativament les funcions artístiques realitzades

La Mostra de Teatre d’Alcoi ha sigut un espai oportú per a presentar el balanç de dades del Circuit Cultural Valencià respecte a l’any 2017 per part de l’Institut Valencià de Cultura, IVC.

El Circuit Cultural Valencià és un projecte de cooperació entre els ajuntaments valencians pel foment de programacions escèniques, musicals i audiovisuals, afavorint, així, la contractació d’espectacles de gran format i qualitat.

Des del 2015 l’IVC ha quasi triplicat el seu pressupost: es passa dels 475.000 euros en 2015 a 1,3 milions pressupostats per a 2018. Ha duplicat les poblacions que hi participen al Circuit: dels 46 municipis de 2015 als 76 municipis i dues universitats de 2018. I ha augmentat significativament les funcions artístiques realitzades: de les 1.561 de 2016 s’arriba a les 2.400 de 2017.

Segons el conseller de Cultura, Vicent Marzà: “estem complint amb l’objectiu de cohesionar, democratitzar i aproximar la cultura als valencians i valencianes. La incorporació de més municipis al Circuit afavoreix una programació cultural descentralitzada i de qualitat”.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *