Foradia

La UPV, reconeguda un any més com una de les 150 millors pel rànquing ‘Times Higher Education’

• La Universitat Politècnica de València ha sigut reconeguda, un any més, com una de les 150 millors universitats joves del món • Concretament, la UPV se situa en el rang 101-150, lloc que comparteix amb la Universitat Politècnica de Catalunya.

La Universitat Politècnica de València ha sigut reconeguda, un any més, com una de les 150 millors universitats joves del món pel prestigiós ‘Times Higher Education Young University Rànquings’, un rànquing elaborat per la revista britànica ‘Times Higher Education‘ (THE), que classifica a les institucions educatives d’àmbit superior més destacades de menys de 50 anys d’història.

En l’edició d’enguany, el rànquing inclou 250 universitats d’un total de 55 països. A Espanya, el ‘Times Higher Education Young University Rànquings’ reafirma el lideratge de la Universitat Politècnica de València entre les politècniques espanyoles. Concretament, la UPV se situa en el rang 101-150, lloc que comparteix amb la Universitat Politècnica de Catalunya.

Són un total de 13 els indicadors que es tenen en compte per elaborar el rànquing, que avaluen el potencial i els resultats de les universitats en recerca, docència, retorn empresarial, cites i projecció internacional. La UPV obté els seus millors resultats en cites (44’4), projecció internacional (43’6) i retorn empresarial (43’5).

Font: Redacció./

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *