foradia subscriutegrat

Novetats de L’EASD: Cicle Superior de Fotografia i Màster en Disseny i Fabricació Digital

• L’EASD Alcoi, “un centre que canalitza els talents creatius i de tot qui tinga una vocació creativa” • “Una important novetat que respon a la necessitat potencial de la professionalització d’aquesta modalitat per part de la societat”

L’EASD incorpora dues noves ofertes formatives per al pròxim curs: el Cicle Superior de Fotografia i el Màster en Disseny Paramètric i Fabricació Digital. Ens ho comenta personalment el director de l’Escola, Eduard Corbí.

L’EASD Alcoi incorpora des del pròxim curs un nou Cicle Superior de Fotografia, “una important novetat que respon a la necessitat potencial de la professionalització d’aquesta modalitat artística per part de la societat”, tal com ens comenta el director de l’Escola, Eduard Corbí. Els estudiants que opten per aquest cicle rebran tota l’educació necessària per especialitzar-se en aquest tipus d’art, obtenint el títol de tècnic superior de fotografia. El curs té una duració de dos anys, i inclou la realització d’un projecte.

Altra de les novetats que ens trasllada el director de l’EASD per al curs vinent és el Màster en Disseny Paramètric i Fabricació Digital. Està dirigit a tots els estudiants que vulguen ampliar els seus coneixements superiors d’art, disseny i configuració digital de productes de tot tipus. Es tracta d’una “especialització emergent que constitueix una demanda per part de tota la indústria de la zona, la de manufactura, la de tèxtils, joguets, calçats…”.

Aquestes dues ofertes se sumen a la gran varietat d’opcions formatives artístiques que ofereix l’EASD, “un centre que canalitza els talents creatius i de tot qui tinga una vocació creativa”. Cal afegir que l’EASD és una de les més completes de tot l’Estat espanyol en el seu àmbit d’especialització i que resulta vital per a la producció, disseny i innovació de la nostra zona.

En concret, són cinc les especialitats de l’àmbit del disseny: gràfic, d’animació, il·lustració, interiorisme, moda i disseny de producte. Aquestes modalitats es divideixen en dos rangs acadèmics, per una banda els Cicles Formatius Superiors, que equivalen a la titulació de la Formació Professional; i per l’altra, els Títols Superiors, que equivalen al Grau Universitari.

L’objectiu de l’EASD, cal remarcar, és el de preparar als alumnes en “les tècniques professionals, d’innovació i investigació en les àrees de disseny, dels sectors industrials i empresarials del nostre entorn geogràfic”, preparar perquè assumisquen “les tasques creatives d’innovació i qualitat que exigeix la realitat socioeconòmica actual”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *