foradia cinealzamorat

Antoni Miró presenta la seua obra sobre el Tribunal de les Aigües

• Es tracta d’una obra monogràfica sobre la institució, un treball que conjuga el vessant contemporani amb el passat mil·lenari • La Generalitat Valenciana ha volgut reivindicar un Tribunal de les Aigües de la Vega de València del segle XXI a través de l'exposició


La Generalitat Valenciana ha volgut reivindicar un Tribunal de les Aigües de la Vega de València del segle XXI a través d’una exposició de l’artista alcoià Antoni Miró.

Es tracta d’una obra monogràfica sobre la institució, un treball que conjuga el vessant contemporani amb el passat mil·lenari d’aquesta institució Patrimoni de la Humanitat.

L’exposició compta amb el suport i la col·laboració de la Conselleria Educació, Investigació, Cultura i Esport i de l’Ajuntament de València. Es podrà visitar en les Drassanes entre el 28 de juny, quan serà inaugurada, i el 14 d’octubre.

La presentació de la mateixa ja s’ha dut a terme a València amb la participació del pintor Toni Miró; el president del Tribunal de les Aigües, José Font; la regidora de Recursos Culturals de l’Ajuntament de València, Gloria Tello; i el comissari de l’exposició Fernando Castro.

Font: Redacció./


pressupartialcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *