foradia subscriutegrat

L’exposició ’25 vacances a Ovidi’ arriba a Ontinyent

Aquesta exposició compta amb obres de 25 artistes plàstics valencians. Es podrà visitar fins al 15 de gener a la Casa de Cultura de la localitat

La Casa de Cultura d’Ontinyent acull fins al dia 15 de gener l’exposició itinerant dedicada a Ovidi Montllor ’25 vacances a Ovidi’.

En aquest 2020 s’ha commemorat el 25 aniversari de la mort d’aquest cantautor alcoià i en la mostra es poden veure 25 obres d’artistes plàstics de tota la Comunitat Valenciana.

El regidor de Cultura d’Ontinyent, Àlex Borrell, ha posat en relleu el valor i la importància d’aquestes obres i ha anunciat que es rebrà la visita d’alguns dels autors i autores.

Carme Jorques, comissaria de l’exposició, ha destacat la vinculació d’Ovidi a les Comarques Centrals i a Ontinyent, que definia com “una ciutat que fa una aposta exemplar per la cultura”.

La mostra, que arriba a Ontinyent després de ser exposada a Alcoi i Gandia, es podrà visitar amb aforament limitat a la Casa de Cultura de dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 hores i de dimarts a dissabte de 18:00 a 21:00. Estarà tancada diumenges i festius.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *