foradia cdturisme

Servei de bus d’Alcoi per gaudir de les festes de Benimarfull i Gaianes

• El Bus de la Festa arribarà a les festes de Benimarfull, el 28 de juliol; i les de Gaianes, l’1 de setembre • María Baca assegura que “és la millor opció perquè els joves puguen gaudir de l’oferta d’oci estival amb responsabilitat, i alhora coneguen l’atractiu de les festes populars a les nostres comarques”.

El Bus de la Festa arribarà a les festes de Benimarfull, el 28 de juliol; i les de Gaianes, l’1 de setembre. Aquest és el sext any que el bus de la festa fa realitza el seu servei, oferint la possibilitat que els joves alcoians gaudeixen de forma segura les festes de les nostres comarques

Podran fer ús d’aquest servei els usuaris majors de 16 anys (nascuts l’any 2002), encara que els menors d’edat necessitaran autorització paterna. Als autobusos també estarà present un monitor per tal d’atendre els joves passatgers.

Les parades que farà l’autobús (tant a l’anada com a la tornada) seran al C.C. Alsamora, a l’Alameda (enfront d’El Teix) i a Joan Gil-Albert (enfront de l’estació d’autobusos). Quant als horaris per a ambdós trajectes, l’anada es produirà a les 22.30 h, 23.30 h i 00.30 h, mentre que la tornada serà a les 4.30 h, 05.30 h i 6.30 h.

Els tiquets es poden adquirir des d’avui, 5 de juliol, fins al 24 d’agost únicament al carrer Major, a un preu de 4 € + IVA.

La regidora de Joventut, María Baca, assegura que “el Bus de la Festa és la millor opció perquè els joves puguen gaudir de l’oferta d’oci estival amb responsabilitat, i alhora coneguen l’atractiu de les festes populars a les nostres comarques”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *