lasarga ajualcoipresuparticipa

Rècord del vehicle del Campus de la UPV d’Alcoi: 712 quilòmetres amb un litre de combustible

• Primera posició d'una universitat i la segona millor dels equips espanyols en la Shell Eco - Marathon 2018 Europe, carrera on es premia al vehicle més eficient • IDF Eco - Marathon ha millorat en una posició la classificació de 2017 passant de la 12a a l'11a.


712 quilòmetres amb un litre de combustible, aquest és el rècord que ha aconseguit el vehicle del Campus d’Alcoi de la UPV, que ha quedat en la primera posició d’una universitat i la segona millor dels equips espanyols en la Shell Eco – Marathon 2018 Europe, una carrera on es premia al vehicle més eficient. L’equip IDF Eco – Marathon, que l’ha dirigit, ha obtingut, com a resultat final, l’11a posició.

El IDF Eco – Marathon és un dels projectes més veterans del programa de Generació Espontània de la UPV. Aquest equip participa des de fa 13 anys en la Shell Eco – Marathon Europe. Per tercer any consecutiu, enguany s’ha desplaçat fins al circuit Queen Elizabeth Olympic Park de Londres, on “tots els equips han fet pitjor marca que altres anys”, ja que “les circumstàncies han sigut molt més complicades”, segons ha destacat el professor Vicente Colomer. No obstant això, IDF Eco – Marathon ha millorat en una posició la classificació de 2017 passant de la 12a a l’11a.

L’equip ha estat dirigit pel professor del departament d’Enginyeria Mecànica, Vicente Colomer, i han participat 9 estudiants del Grau en Enginyeria Mecànica (Ismael GruesoMatías Tissot, Daniel Cabezuelo, Benjamí BrunkeAndrés UrbanoJefrry LimAlessandro *enoneÓscar Pérez i Julio Martín), juntament amb 2 alumnes del Grau en Disseny Industrial i Desenvolupament de Producte (Patricia Bazaga i Paloma Sánchez)

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *