foradia pressupartialcoi

Fi de curs del Taller d’Art Especial de Muro

• A través d’aquest taller, s’han estat realitzant activitats amb “l’objectiu d’activar els sentits d’aquest col·lectiu i consolidar un grup d’amics”. • El fi de curs es va celebrar amb l’actuació del cantant Hilari Alonso i membres de la rondalla


Fi de curs del Taller d’Art Especial de Muro. Aquest ha sigut un taller dirigit a joves amb diversitat funcional, portat a terme per part de l’associació Babilon junt amb la regidoria de Benestar Social, Igualtat i Dependència de l’Ajuntament.

A través d’aquest taller, s’han estat realitzant activitats durant tot l’any amb “l’objectiu d’activar els sentits d’aquest col·lectiu i consolidar un grup d’amics”.

El fi de curs es va celebrar amb l’actuació del cantant Hilari Alonso i membres de la rondalla, que varen interpretar cançons fent que els participants ballaren i cantaren.
 A mes, els amics de ‘Con Pelos y Señales’, amb els seus gossets terapèutics, van organitzar una activitat participativa per a tota la família.

L’Alcaldessa de Muro i regidora de Benestar Social, Jacquelin Cerdà, ha declarat al respecte que “la intenció és que aquest taller es consolide per sempre” i que “intentarem realitzar altres activitats participatives amb aquest col·lectiu”.

Font: Redacció./


pressupartialcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *