lasarga subscriutegrat

José Luís Seguí ens convida a gaudir dels actes culturals i festes d’Almudaina

• Hem parlat amb ell perquè ens conte tota l’actualitat del poble i ens faça boca per anar a visitar-lo durant agost • José Luís ens convida a “passar aquests dies de festa pel nostre poble, que és molt pintoresc: a conéixer-nos, gaudir de les paelles, sopars, berenars, els concerts i la resta d’activitats”.

José Luís Seguí és l’alcalde d’Almudaina, un dels més antics d’Espanya. Hem parlat amb ell perquè ens conte tota l’actualitat del poble i ens faça boca per anar a visitar el poble durant el mes d’agost, dies en els quals tindran lloc, a més de les festes patronals, nombrosos actes, activitats i esdeveniments de tipus festiu i cultural.

Són diverses les actuacions que ha realitzat l’Ajuntament d’Almudaina durant tot l’any per tal de millorar el poble i que tant els seus habitants com els seus visitants puguen gaudir d’una bona estança.

Entre elles, destaquen les comunicacions. Les pluges torrencials que van succeir-se en desembre del 2016 i gener del 2017 van provocar estralls en camins i carreteres. Des de llavors, una de les inversions principals del municipi, amb ajudes de la Diputació i de la Conselleria, ha sigut la seua millora.

Una altra de les millores destacables ha sigut la pujada cap a l’ermita del municipi, que incorpora, entre altres, nova il·luminació: “ho hem deixat tot nou, ha quedat molt bé, una meravella”.

També s’han realitzat millores al parc, que cal recordar que té el bar obert, un espai “molt concorregut de gent, i més ara en estiu, que ve molta gent a visitar-nos”. Això sí, si el volem visitar, José Luís ens recorda que haurem de planificar i reservar amb temps, perquè la demanda és elevada.

En resum, “ens ha quedat el poble molt ben arreglat” perquè tot qui vullga visitar Almudaina durant aquests dies ho puga gaudir. A partir de l’onze d’agost fins a final de mes, amb tot tipus d’actes, esdeveniments i espectacles.

José Luís ens convida a “passar aquests dies de festa pel nostre poble, que és molt pintoresc: a conéixer-nos, gaudir de les paelles, sopars, berenars, els concerts i la resta d’activitats”.

Festes Almudaina De l’11 al 26 d’agost de 2018

SETMANA CULTURAL DISSABTE 11 D’AGOST – Pel matí començament del Campionat de Cotos al “GUINYOTE”.

DIVENDRES 17 D’AGOST – A les 23: 00 hores actuació de la “ASOCIACIÓN GRUPO LATINO” actuació patrocinada per l’Excma Diputació Provincial d’Alacant DILLUNS 20 D’AGOST – Per la nit paelles al pati del bar.

DIMECRES 22 D’AGOST – De 11.30 a 13.30 hores per als xiquets/es a la Plaça l’Església: “GIMKANA AQUÁTICA”, espectacle de jocs d’aigua i altres. – De 17.30 a 21:00 hores actuació de l’empresa Espectacles David S.L amb l’obra “AL ESTIU TOT EL MON RIU” actuació patrocinada per l’Excma. Diputació Provincial d’Alacant. Després entrepans i refrescs per a tots/es els participants.

Programa de festes 2018

DIJOUS 23 D’AGOST – A les 13:00 hores volteig general de campanes que anuncien l’inici de les festes y passacarrer pels músics jovens del poble. Per la vesprada passacarrer amb l’ Unió Musical de Muro. – A las 21 :00 horas disfresses. Després sopar de sobaquillo al pati del bar.. Per acabar la nit actuació DISCO MÓBIL a la Plaça de l’Església, actuació patrocinada per l’Excma. Diputació Provincial d’Alacant.

DIVENDRES 24 D’AGOST FESTIVITAT DE SANT BERTOMEU – A les 9:00 hores, passacarrer amb l’ Unió Musical de Muro. – A les 12:00 hores Missa solemne en honor a Sant Bertomeu. – A les 21:00 hores Processó solemne en honor a Sant Bertomeu per l’itinerari de costum. – A les 00:00 hores Disco Móvil La Fiesta a la Plaça de l’Església.

DISSABTE 25 D’AGOST FESTIVITAT DEL SANTÍSSIM CRIST DELS SOCORS” – A les 8:00 hores despertà i a continuació l’aurora en honor al Santíssim Crist dels Socors. – A les 12:00 hores Missa solemne a l’ermita del poble. – A les 21:00 hores Processó solemne des de l’Església fins a l’Ermita… Abans del recorregut Figures de foc d’artifici a carréc de l’empresa Europlá, acte patrocinat per l’Excma. Diputació Provincial d’Alacant – A les 00:00 hores Actuació de L’Orquestra “POMPEYA” patrocinat per l’Excma. Diputació Provincial d’Alacant.

DIUMENGE 26 D’AGOST FESTIVITAT DE LA MARE DE DÉU DEL ROSARI – A les 9:00 hores Passacarrer amb l’ Unió Musical de Muro. – A les 12:00 hores Missa solemne en honor a la Mare de Déu del Rosari. – A les 21:00 hores Processó per l’itinerari de costum. – A continuació sopar de sobaquillo a la Plaça de l’Església, a càrrec de l’Ajuntamente que col·labora amb beguda, aigua-sal.

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *