foradia subscriutegrat

Vora 600 alcoianes i alcoians gaudiran de les aules de la tercera edat

• Una quantitat de participants superior a la del curs passat • “Les activitats sòcio-culturals, ocupacionals, artístiques i recreatives que s’ofereixen són una manera per a fomentar la relació interpersonal i de convivència"


597 persones d’entre els 60 i els 90 anys han sigut inscrites en les aules de tercera edat d’Alcoi, 461 dones i 136 homes. Una quantitat de participants superior a la del curs passat, al qual es van inscriure 434 persones grans.

En total són 11 les activitats que es duen a terme en les aules. L’activitat amb més inscrits és la de gimnàstica, amb 247; seguida per ioga, amb 107; i balls de saló, amb 104.

“Les activitats sòcio-culturals, ocupacionals, artístiques i recreatives que s’ofereixen són una manera perfecta per a fomentar la relació interpersonal i de convivència entre els majors, promoure la consciència d’utilitat i autoestima, i estimular el manteniment actiu tant en l’aspecte físic com psicològic dels majors”, comunica Aroa Mira, regidora de la regidoria organitzadora, Polítiques Socials.

L’inici de les activitats tindrà lloc el 17 de setembre, les quals es prolongaran fins a juny de 2019.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *