foradia subscriutegrat

Presentació del documental “La Caja Cerrada”, gravat a Alcoi i guardonat a Sitges 2017

• La directora del mateix és Anna Agulló Prieto, qui, arrel la descoberta d'unes cartes amagades dels seus avis, comença a indagar en la història. • Es projectarà el dimarts 27 de desembre al club UNESCO d'Alcoi, a les 19h, i ho presentarà Àlex Agulló i Guerra, familiar de la directora.

El documental “La Caja Cerrada tracta d’una història d’amor i de guerra que ha sigut gravat majoritàriament a Alcoi. La directora del mateix és Anna Agulló Prieto, qui, arrel la descoberta d’unes cartes amagades dels seus avis, comença a indagar en la història.

En les seues paraules: l’interior d’aquell armariet empotrat, en una habitació força utilitzada, aflorava una troballa inesperada. A l’interior d’una capseta metàl·lica, impecablement plegades i ben ordenades, apareixien les cartes que mon pare li havia anat enviant a la seua promesa d’aleshores, és a dir a ma mare, mentre estava de sanitari en la nomenada división azul.

La Caja Cerrada ha sigut guardonat al festival de Sitges 2017. En concret en la secció “noves visions del festival” amb el premi al millor guió, segons la valoració del jurat per “l’habilitat a l’hora de construir un subtil retrat familiar a partir d’un relat epistolar farcit de secrets i sobreentesos”.

El documental es projectarà el dimarts 27 de desembre al club UNESCO d’Alcoi, a les 19h. Ho presentarà Àlex Agulló i Guerra, familiar de la directora.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *