foradia cdturisme

Programació de la Xarxa de Biblioteques d’Alcoi per fomentar la lectura en els més joves

• Les iniciatives tindran lloc durant 8 dissabtes a les 12 del migdia, i es realitzaran tant a la Biblioteca Infantil Tirisiti i a l’Agència de Lectura Uixola en Santa Rosa. • “Una bona forma d’introduir-se al món de la lectura per als més joves”, segons afirma el regidor de Cultura, Raül Llopis.

La Xarxa de Biblioteques Municipals d’Alcoi ha presentat la programació infantil per al darrer quadrimestre de l’any, “una bona forma d’introduir-se al món de la lectura per als més joves”, segons afirma el regidor de Cultura, Raül Llopis.

Les iniciatives tindran lloc durant 8 dissabtes a les 12 del migdia, i es realitzaran tant a la Biblioteca Infantil Tirisiti i a l’Agència de Lectura Uixola en Santa Rosa.

La programació s’obrirà amb el contacontes ‘La Zebra Camil·la’, el dia 22 a la Biblioteca Tirisiti i el 29 a La Uixola.

En octubre es realitzarà el taller d’animació lectora ‘Et recomane… el teu llibre favorit’. Serà el dia 6 a la Biblioteca Tirisiti, i el 27 a La Uixola.

El 10 de novembre es durà a terme taller ‘La historia del lobo’. Serà a la Biblioteca Tirisiti i el 24 a La Uixola.

Finalment, el 15 de desembre i el 22 de desembre, en la Biblioteca Tirisiti i en La Uixola, es tancarà la programació amb el taller d’animació lectora ‘Marcapàgines de Tirisiti i el Nadal’.

El regidor de Cultura destaca que “la programació es durà endavant en els dos espais que avui dia tenim adequats per aquest tipus d’activitat per a tractar d’arribar al major nombre de gent possible”.

Cal remarcar que totes les activitats de taller necessiten inscripció prèvia a la mateixa biblioteca.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *