foradia subscriutegrat

En marxa la nova edició d’El Gratis, que aprofundeix en educació, indústria i economia

• La primera edició del periòdic El Gratis ja està distribuint-se pels municipis de l’Alcoià i de les comarques del voltant • Ací teniu un petit resum de la informació d’interès que trobareu; sempre amb la col·laboració de les millors empreses, comerços i professionals del territori.

La primera edició del periòdic El Gratis ja està distribuint-se pels municipis de l’Alcoià i de les comarques del voltant. Una nova edició en la qual l’educació, la indústria i l’economia del territori tenen un paper especial.

El dilluns dia 10 de setembre comença el curs escolar, una nova etapa que convé iniciar amb motivació i energia. Per a fer-ho, suggerim alguns consells que proposen els experts i analitzem qüestions importants del món de l’educació amb Tere Sellés, professora alcoiana de la UA i del CIP FP Batoi i autoritat en l’àmbit.

Analitzem, per altra banda, l’estat industrial i econòmic del territori amb el conseller d’Economia, Rafa Climent. Per fer-vos boca, avancem una xifra positiva: la xifra d’atur de l’autonomia és la més baixa de l’última dècada, un 15’6%.

Les noves tecnologies i els canvis de correlacions de forces en l’àmbit global estan promovent un canvi de paradigma que afecta les empreses i el tipus de productes que fabriquen. Aques és un dels aspectes que analitzem amb el nou president de la Cambra de Comerç d’Alcoi, Pau de Gracia.

El mes de setembre tenen lloc festes de municipis com Ibi, Turballos, l’Alqueria d’Asnar i Atzeneta d’Albaida. A les pàgines d’El Gratis podeu llegir tots els detalls, a més de les notícies d’actualitat i les novetats dels pobles.

Aquest és un petit resum de la informació d’interès que trobareu al periòdic, però n’hi ha molta més; a més de les ofertes de productes i serveis que ofereixen algunes de les millors empreses, comerços i professionals del territori.

En podeu  adquirir un exemplar d’El Gratis a la vostra papereria, comerç col·laborador o  punt d’interés públic.

Font: Editorial./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *