foradia cdturisme

El Gratis celebra els ‘Palmells 2018, mà del futur’

• Premis que reconeixeran a una persona i una institució o actor social del nostre entorn la seua aportació a la cultura valenciana • Aquest reconeixement s'emmarca dins de la celebració del 31 aniversari del periòdic. I tindrà lloc el dia 28 de setembre, al Casal Ovidi Montllor d’Alcoi.

Des del periòdic de l’Alcoià i de les comarques centrals valencianes, El Gratis, tenim el gust i l’honor d’anunciar el lliurament dels ‘Palmells 2018, mà del futur’, premis que reconeixeran a una persona i una institució o actor social del nostre entorn la seua aportació a la cultura valenciana.

Per una banda, volem reconéixer la trajectòria de qui dedica el seu esforç al desenvolupament cultural dels valencians, i constitueix un punt de referència per a les noves generacions i font d’inspiració per a la innovació, la creativitat, la constància, la forja del talent i el desenvolupament de potencialitats humanes.

I per altra banda, volem reconéixer també les bones pràctiques organitzatives que puguen servir d’exemple per a altres institucions culturals; les accions en favor de la protecció i promoció de la diversitat d’expressions culturals i de defensa i conservació del patrimoni cultural valencià.

Aquest reconeixement s’emmarca dins de la celebració del 31 aniversari del periòdic. I tindrà lloc el dia 28 de setembre, al Casal Ovidi Montllor d’Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *