foradia subscriutegrat

El conseller d’Economia, Rafa Climent, inaugura la fira Home Textiles

• Es tracta de la major fira especialitzada en tèxtils per a la llar, la tapisseria i la decoració que se celebra en el nostre país • Destaca la presència d'empreses valencianes, i en especial de l'Alcoià i de les comarques centrals.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana, Rafael Climent, ha inaugurat aquest matí la quarta edició de Home Textiles Premium by Textilhogar, celebrada en Caja Mágica de Madrid.

Es tracta de la major fira especialitzada en tèxtils per a la llar, la tapisseria i la decoració que se celebra en el nostre país. La fira acull un total de 237 signatures i marques, les quals corresponen a 84 empreses expositores, un 36% més que l’any passat.

L’oferta procedeix majoritàriament d’empreses espanyoles, portugueses, italianes i alemanyes així com de marques representades de diferents països. Destaca la presència d’empreses valencianes, i en especial de l’Alcoià i de les comarques centrals.

L’expectativa és la de rebre a compradors estrangers procedents de 33 països. Tot açò coordinat per la patronal tèxtil ATEVAL Home Tèxtils from Spain, i amb el suport de IVACE Internacional i ICEX.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *