lasarga itealcoi

El GARA organitza un taller obert i gratuït per deixar de fumar

• El taller serà impartit per la psicòloga de l'associació, cada dimarts des del 25 de setembre i durant 8 sessions consecutives • Des del GARA també s'estan organitzant altres activitats a desenvolupar durant el trimestre


El Grup d’Alcohòlic Rehabilitats d’Alcoi, GARA, arranca el nou curs oferint en obert i de forma gratuïta a la ciutadania un taller per a deixar de fumar.

El taller serà impartit per la psicòloga de l’associació, Sandra Gisbert, cada dimarts des del 25 de setembre i durant 8 sessions consecutives. La sessió tindrà lloc en la seu del GARA (El Camí, núm. 40) de 19h a 20h. Els interessats en assistir poden cridar en horari de vesprada (de 16h a 20h) als telfs, 965 543 047 i 965 540 980.

Des del GARA també s’estan organitzant altres activitats a desenvolupar durant el trimestre. En primer lloc, durant setembre, s’ha preparat una classe de prova de ioga per a intentar formar un grup que començaria a partir del mes d’octubre (el dia 26 de setembre, a les 20h).

Durant octubre, al voltant d’unes 30 persones de l’entitat acudiran a la IV Convenció Nacional de la Confederació d’Alcohòlics, Addictes en Rehabilitació i Familiars d’Espanya, CAARFE, que reuneix a més de 400 persones de les més de 100 associacions que pertanyen a aquesta confederació.

De cara a novembre, i amb motiu de l’aniversari de l’associació, així com de la celebració de Dia Sense Alcohol, s’estan planificant altres activitats que s’anunciaran més propers a la data.

Font: Redacció./

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *