foradia cdturisme

Més de 200 compradors internacionals a Home Textils Premium by Textilhogar

• Home Textils Premium by Textilhogar ha conclós la seua edició 2018 amb un balanç positiu. • Segons la percepció de molts dels 84 expositors, sembla haver generat més negoci que anys anteriors


Home Textils Premium by Textilhogar ha conclós la seua edició 2018 amb un balanç positiu. Segons la percepció de molts dels 84 expositors, sembla haver generat més negoci que anys anteriors. En total haurien assistit més d’un centenar de professionals procedents de 33 països i prop de 200 compradors també internacionals.

Durant els tres dies del certamen s’han aconseguit tancar tant un bon nombre de comandes per a la pròxima temporada com a diferents projectes en l’àmbit del contracte a nivell internacional.

En total, es calcula que al llarg dels tres dies s’han registrat més d’un miler de reunions directes i trobades de negoci B2B entre expositors i compradors internacionals. En quant assistents, les estimacions dels organitzadors apunten que s’han superat els dos mil.

El certamen ha assegut les bases per a una pròxima cita en 2019 per a la qual ja hi ha molt bones expectatives. De fet, durant els tres dies d’aquesta quarta edició moltes han sigut les consultes de possibles nous expositors que veuen en Home Tèxtils Premium by Textilhogar una fira ja consolidada i que suposa un impuls per a obrir noves vies de negoci i nous mercats internacionals.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *