foradia pressupostparticipatiualcoi

Arranca la II Setmana Modernista alcoiana

• Ja han tingut lloc les primeres activitats que han inaugurat la setmana de la II Fira Modernista alcoiana • Aquesta vesprada es durà a terme la presentació del llibre dels historiadors Lluís Vidal i Elisa Beneyto ‘Vida i obra de l’escultor Lorenzo ridaura’


Les primeres activitats que han inaugurat la setmana de la II Fira Modernista alcoiana han sigut: les rutes escolars recorrent els edificis i construccions més rellevants de l’època; el descobriment del cartell i el pregó anunciador; l’inici de l’exposició fotogràfica en la sala de la Mútua Levante dedicada a l’Escultor Lorenzo Ridaura, ‘Ridaura de prop’; i la inauguració a la Capella de l’Antic Asil l’exposició ‘La Bellesa Esculpida’.

Durant avui dimarts 18 de setembre, entre altres activitats, tindran lloc una activitat escolar organitzada amb al Museu de bombers d’Alcoi, MUBOMA, una exposició itinerant sobre la indumentària modernista, la Mostra de maquinària i utillatge de les indústries principals de l’època a l’EPSA, un taller de barrets i lligadures modernistes, rutes per a tots els públics.

També es durà a terme la presentació del llibre dels historiadors Lluís Vidal i Elisa Beneyto ‘Vida i obra de l’escultor Lorenzo ridaura’, on es reconstrueix la biografia i l’obra coneguda de l’autor a qui es dedica la Fira d’enguany. Tindrà lloc al Círculo Insdustrial, a les 19:30.

Durant la resta dels dies de la setmana, hi haurà actes i activitats per a tots els públics durant tot el dia. Entre elles: visites teatralitzades, exposicions culturals i artístiques, tallers d’indumentària i roba de l’època, rutes guiades per conéixer l’època, cercaviles, sopars, jocs infantils, concerts i balls.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *