lasarga ajualcoitel

II edició de la Fira de la Fantasia i Nit de Contes a Castalla, 20 i 21 d’octubre

• Dues iniciatives amb l’objectiu de divulgar l'imaginari fantàstic valencià, a través de contacontes, xarrades i concerts musicals. La cita es preveu multitudinària, com va ser l’any passat • La cita es preveu multitudinària


Castalla celebra la segona edició de la Fira de la Fantasia i la Nit de Contes, el cap de setmana del 20 i 21 d’octubre. Dues iniciatives amb l’objectiu de divulgar l’imaginari fantàstic valencià, a través de contacontes, xarrades i concerts musicals. La cita es preveu multitudinària. També es vol reivindicar la figura de l’escriptor Enric Valor i demanar la creació de la seua Casa Museu a Castalla.

La programació arranca dissabte, a les 10:30, amb una ruta literària guiada pel professor Vicent Brotons que arribarà fins al mas de Planisses, a la serra de Castalla, un dels epicentres de l’univers literari d’Enric Valor.

De vesprada, la Casa de la Cultura acull una xarrada i debat sobre el projecte de convertir les rondalles de Valor en una sèrie de dibuixos animats, ‘Catacric-Catacrac’ d’À Punt Media, amb la participació de Mar Iglésias, vicepresidenta de la Corporació.

En acabant, hi ha programada una Nit de Contes pel calvari, l’ermita, l’aljub i el castell de Castalla, amb els escriptors alcoians Jordi Raül Verdú i Francesc Gisbert, i la contacontes Eva Andújar.

I l’endemà, la festa grossa, la Fira de la Fantasia, la Fira del Llibre Fantàstic Valencià, una ruta teatralitzada pels carrers de Castalla amb Tres Teatre i un concert de Dani Miquel.

Tot organitzat per la Càtedra Enric Valor, el Centre Cultural Castellut, l’Ajuntament de Castalla i la Coordinadora pel Valencià.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *