foradia subscriutegrat

El III Mercat del Joguet Antic d’Ibi rep més de 3.000 visites

• Col·leccionistes i aficionats de diversos territoris de l’Estat espanyol van exposar els seus exemplars davant de més de 3.000 persones • "Continuarem treballant perquè es continue coneixent el patrimoni del joguet d’Ibi com a Centre Espanyol del Joguet”.


El Museu del Joguet d’Ibi ha celebrat la tercera edició del seu Mercat del Joguet Antic. Durat tot el cap de setmana van ser molts els xiquets i els adults que van acudir, des de diferents punts del territori, a l’esdeveniment, en el qual van poder gaudir de diversos exemplars del món del joguet històric.

Col·leccionistes i aficionats de diversos territoris de l’Estat espanyol van exposar els seus exemplars davant de més de 3.000 persones visitants que van poder comprar, vendre i intercanviar tota mena de peces relacionades amb els joguets antics.

Estem molt contents amb els resultats d’aquesta tercera edició”, assenyala Rubén Barea, regidor de Museus i Turisme del municipi, qui afirma que s’ha superat “tant el nombre d’expositors com el de visitants al Museu. Els expositors estan encantats i l’acogida del públic també ha sigut excepcional, per la qual cosa continuarem treballant perquè es continue coneixent el patrimoni del joguet d’Ibi com a Centre Espanyol del Joguet”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *