Foradia

‘Els bolets del nostre entorn: noms populars, usos i tradició’, curs gratuït de la UA a Alcoi

• Els assistents aprendran a reconéixer les espècies que es poden menjar i les tòxiques que tenim a les nostres muntanyes • Es durà a terme, impartit per Antoni Belda,  aquest dissabte 10 de novembre al Campus de la Universitat d’Alacant d’Alcoi

‘Els bolets del nostre entorn: noms populars, usos i tradició’ és el títol que té el curs que es durà a terme, impartit per Antoni Belda,  aquest dissabte 10 de novembre al Campus de la Universitat d’Alacant d’Alcoi. Es desenvoluparà entre les 9 del matí i l’una del migdia.

A través d’ell, els assistents, tal com indica el responsable del curs, aprendran a reconéixer les espècies que es poden menjar i les tòxiques que tenim a les nostres muntanyes. S’esmentaran els noms populars d’aquests i les formes de conservar-los i elaborar-los.

Es realitzarà un apartat d’introducció a la micologia, un segon sobre la descripció de les espècies més representatives dels nostres boscos i una tercera part sobre les normes bàsiques de recol·lecció i bon comportament al bosc.

Al finalitzar el curs, els assistents tindran l’oportunitat d’aprendre les formes diferents de preparar els bolets i participar-ne en la degustació.

Els interessats es poden adreçar al correu antonio.belda@ua.es per tal d’inscriure-s’hi. El curs és gratuït i s’imparteix a la Cambra de Comerç d’Alcoi, al carrer Sant Francesc.

Font: Redacció./

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *