foradia subscriutegrat

Els representants empresarials de les comarques aposten per l’autoconsum energètic

• Convertir a les empreses de les comarques en un “referent d’autoconsum energètic” • Aquests objectius són importants, junt amb la digitalització i la internacionalització de les empreses, per a la consolidació i el creixement del sector econòmic de la zona.

L’aposta per la “posada en marxa de sistemes energètics que abaratisquen els costos i milloren l’eficiència de les firmes“, com són el fotovoltaic o les fórmules mixtes, i convertir a les empreses de les comarques en un “referent d’autoconsum energètic”. Objectius de consens entre la Cambra de Comerç d’Alcoi i la Plataforma per la Reindustrialització (FEDAC, COEVAL i IBIAE).

Ho han comunicat arran una reunió entre les entitats en la qual han assenyalat que aquests objectius són importants, junt amb la digitalització i la internacionalització de les empreses, per a la consolidació i el creixement del sector econòmic de la zona.

Per a fomentar aquesta transformació energètica de l’empresariat de la zona assenyalen també la importància de participar junt amb l’Administració autonòmica, que compta amb plans estratègics d’aquestes característiques.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *