foradia subscriutegrat

Alcoi rebrà més de 27.000 euros per a lluitar contra la violència de gènere

• Els ajuntaments recuperaran les competències sobre violència de gènere • Amb aquests fons es podran desenvolupar projectes o programes contra la violència de gènere

L’Ajuntament d’Alcoi rebrà 27.423,21 euros per a lluitar contra la violència de gènere. Així es preveu segons el Real decret de 3 d’agost, que vol fomentar mesures urgents per al desenvolupament del Pacte d’Estat Contra la Violència de Gènere, aprovat pel Ple del Congrés dels Diputats, el 28 de setembre de 2017.

Dins d’aquestes mesures, els ajuntaments recuperaran les competències sobre violència de gènere; la qual cosa farà possible que es distribuïsquen entre els ajuntaments els fons destinats al compliment del Pacte d’Estat.

Alguns dels projectes o programes als quals poden destinar-se els fons són: campanyes de sensibilització i prevenció de qualsevol forma de violència contra les dones, promoció d’unitats i instruments de cooperació i coordinació, reforçament dels serveis municipals d’atenció i informació a víctimes de violència contra la dona.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *