foradia subscriutegrat

Els globus solidaris de Tirisiti

• Tirisiti enguany ha posat en marxa de nou la seua ja tradicional campanya dels globus solidaris, recaptació dels quals es destina a AIN • La previsió de visites al Betlem de Tirisiti, com ve sent habitual des dels últims anys, suma a vora 20.000 assistents

Tirisiti enguany ha posat en marxa de noula seua ja tradicional campanya solidària per tal d’arreplegar diners que es destinen a AIN, Associació per la Integració del Nen. Aquesta consisteix a posar a l’abast de tot el públic que assisteix a la representació del Betlem la compra d’un globus temàtic.

En total, la previsió de visites al Betlem de Tirisiti, com ve sent habitual des dels últims anys, suma vora 20.000 assistents. Després de les representacions destinades als col·legis d’Alcoi i de les comarques del voltant, Tirisiti va començar el dia 21 de desembre les representacions per al públic general, que finalitzaran dissabte 5 de gener de matí.

El total de globus solidaris és de vora 1.200. Es tracta d’una campanya que du a terme la companya de teatre La Dependent des de fa ara 8 anys.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *