foradia subscriutegrat

Els Reis Mags ja han avisat de la seua arribada a Xàtiva

• Els emissaris reials estaran a la porta del Consistori per atendre les peticions de les xiquetes i xiquets de la ciutat durant els dies 3 i 4 de gener • Quan arriben els Reis el dia 5, els xiquets i xiquetes podran saludar-los i fer-se una foto amb ells

Els Reis Mags ja han avisat de la seua arribada a Xàtiva. L’Ajuntament ha rebut un comunicat en el qual s’informa que els emissaris reials estaran a la porta del Consistori per atendre les peticions de les xiquetes i xiquets de la ciutat durant els dies 3 i 4 de gener, de 12 a 14h i de 17:30 a 19:30h. Allí, els emissaris recolliran les cartes dels nens i els regalaran llepolies.

L’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar a Xàtiva està prevista per al 5 de gener. Durant el matí, SSMM els Reis Mags visitaran la Residència Nova Edat i l’Hospital Lluís Alcanyís. Després de descansar una estona, baixaran des de Sant Josep fins a la plaça de la Seu, on arribaran sobre les 17h. A la plaça de la Seu, des de les 16h, hi haurà una festa de benvinguda amb l’actuació de l’Orquestra Salmagundi Clown. Quan arriben els Reis, els xiquets i xiquetes podran saludar-los i fer-se una foto amb ells que posteriorment podran recollir de forma gratuïta.

Vora les 18.30h, es retiraran per tal de preparar-se per al començament de la tradicional cavalcada. La cavalcada començarà a les 19.30h des de l’antic Cine Avenida i l’itinerari serà el mateix que els anys anteriors; recorreran l’Albereda fins a l’encreuament amb la Baixada de l’Estació, lloc on baixaran de les carrosses i tornaran al Betlem per ser rebuts per la Corporació Municipal i fer l’adoració. Per tal d’acomiadar a SSMM fins a l’any que ve, quan acabe l’acte es llançarà un castell de focs artificials des de la Glorieta José Espejo.

Per altra banda, l’Ajuntament informa que el Mercat Medieval s’inaugurarà el dia 2 de gener a les 13h i estarà obert fins al dia 6 a la tarda. Ocuparà, igual que l’any passat, Carrer Pi, Plaça del Mercat, C/ Noguera i C/ Caldereria.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *