foradia elgrat

Gandia amplia l’espai, els artistes i la inversió del Pirata Rock 2019

• Enguany comptarà amb artistes com Macaco, Nati Peluso, Lola Índigo, La Habitación Roja, Talco, Sexy Zebras, El Columpio Asesino i Boikot • Un esdeveniment consolidat al municipi que, segons les previsions, enguany espera comptar amb més de 50.000 persones i un impacte econòmic de 2,5 milions d'euros

Gandia ha presentat a Fitur la tercera edició del festival Pirata Rock. Enguany, aquest comptarà amb més artistes, més espai, més creació de treball, més escenaris i més inversió.

En total seran 42 els participants, 15 més que l’edició de l’any passat. Entre ells compten noms com: Macaco, Nati Peluso, Lola Índigo, La Habitación Roja, Talco, Sexy Zebras, El Columpio Asesino i Boikot.

Un esdeveniment consolidat al municipi que, segons les previsions, enguany espera comptar amb més de 50.000 persones i un impacte econòmic de 2,5 milions d’euros. Tindrà lloc entre els dies 18 i 20 de juliol, amb tres escenaris diferents i amb zona d’acampada i activitats complementàries.

L’alcaldessa del municipi, Diana Morant, ha volgut destacar al respecte que “Gandia ha demostrat dels del primer moment la seua aposta pel Pirata Rock, perquè estem convençuts que és molt positiu per a la ciutat”. I en aquesta línia ha volgut emfatitzar el paper del festival a l’hora de dinamitzar el centre urbà amb cultura, fomentar el turisme urbà i enriquir la programació cultural.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *