foradia subscriutegrat

S’inicia el Pla de Gestió de Colònies Felines en Gandia

L'objectiu d'aquest pla és el control de les colònies felines de la ciutat, i per aquest motiu s'estudiarà on es troben, el seu estat i el nombre d'animals que la formen

Segons ha anunciat la regidora de Sanitat i Salut Pública, Liduvina Gil, juntament amb la Tècnica del Departament, Carolina Cervero, Gandia tindrà un Pla de Gestió de Colònies Felines.

L’objectiu d’aquest pla és el control d’aquestes colònies de gats en la ciutat, i per la qual cosa s’estudiarà on es troben, el seu estat, i el nombre d’animals que la formen.

El govern municipal espera que en l’actualitat hi haja 56 colònies a Gandia.

Liduvina Gil ha explicat que: “Des de hui iniciem un treball per a conéixer les colònies, el seu estat, si estan controlades o no, a més saber si generen molèsties en el seu entorn“.

La regidora ha afegit que: “Pretenem que les colònies felines estiguen controlades sanes i que no generen conflictes, per això, establirem una xarxa de voluntàries compromeses amb la gestió perquè ens ajuden amb les colònies que es puguen haver descontrolat per a reubicar-les en altres espais. Sempre amb tota la cura i sense provocar mal als animals“.

Gil també ha destacat que aquest model de gestió i protecció dels animals suposa un nou concepte de servei públic que comporta considerables millores que es basen en les seues necessitats i el seu entorn.

Carolina Cervero, tècnica d’aquest departament, i encarregada de redactar aquest pla, ha explicat que tindrà una durada indefinida on s’establiran paràmetres per a poder treballar millor amb els animals i que la iniciativa ha sigut consensuada amb responsables de col·lectius animalistes i les mateixes voluntàries.

Cervero ha destacat també que s’establirà un cens de cuidadores que seran formades en diferents aspectes a més de posar en marxa un grup de veterinaris que seran els encarregats de dur a terme les castracions quan siga necessari per a controlar la població.Finalment, la tècnica ha informat que s’establirà juntament amb SPAMA un pla d’adopcions.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *