foradia subscriutegrat

Sis esportistes recorreran 4.700 km arreplegant donatius per a l’associació Somriures

• Els esportistes són: Saúl Ramírez, José Rico, Zeus López, Julio Abad, Jaume Belda i Rubén Colomina • “Aquests sis joves són una mostra que la societat és sabedora que els nostres fills i les nostres filles mereixen algo millor que quedar-se relegats a la llar familiar quan complisquen els 21 anys"

Sis esportistes del nostre entorn recorreran 4.700 km per obtenir beneficis per a l’associació Somriures. Els esportistes són: Saúl Ramírez, José Rico, Zeus López, Julio Abad, Jaume Belda i Rubén Colomina. I faran aquest recorregut durant tot l’any 2019.

El repte ha començat ja: els sis esportistes ja han travessat el port de Gandia i han participat al mitja marató de Santa Pola i al Trail de Barxeta.

Tal com comunica l’associacióaquests sis joves són una mostra que la societat és sabedora que els nostres fills i les nostres filles mereixen algo millor que quedar-se relegats a la llar familiar quan complisquen els 21 anys i deixen l’escola perquè a la nostra comarca no hi ha recursos inclusius suficients per a ells i elles. Apadrinar kilòmetres del repte
solidari és apadrinar als joves de Somriures, possibilitar que tinguen al seu
abast espais que els permeten tenir una vida autònoma i independent, una
oportunitat en el món laboral, unes teràpies adequades, una formació continua, etc
“.

La previsió és d’arreplegar un euro per cada km recorregut. Totes les persones, entitats o empreses que vullguen col·laborar a aquesta quantitat de manera solidària ho poden fer a través del número de compte que indica la imatge.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *