foradia subscriutegrat

Bocairent exhibeix els seus Moros i Cristians a Fitur

• Els Moros i Cristians de Bocairent han tancat la presència valenciana a Fitur 2019 • “Una promoció excepcional per a les celebracions morocristianes que arranquen aquest divendres, 1 de febrer"

Els Moros i Cristians de Bocairent, que donen inici a la celebració d’aquestes festes a tot el territori valencià, han tancat la presència valenciana a Fitur 2019. Ho va fer a través de dues esquadres, una femenina i una masculina, representatives de les nou filaes de les festes de Sant Blai, que van desfilar pel pavelló al compàs dels acords de la societat musical Vila de Bocairent.

Aquesta iniciativa i escenificació, impulsada pel Patronat de turisme de la Diputació de València, ha suposat “una promoció excepcional per a les celebracions morocristianes que arranquen aquest divendres, 1 de febrer, i que durant cinc dies ens faran rememorar la nostra història”, comenta el regidor de Cultura, Xavier Molina, que va encapçalar la delegació bocairentina.

La vistositat dels vestits, la majestuositat de la desfilada i la sonoritat de la banda de música van esdevenir un còctel de gran impacte per al públic present en el major aparador estatal del turisme”, segons explica Molina. L’acció també va servir “per remarcar els valors patrimonials i mediambientals de Bocairent” mitjançant el repartiment de fullets informatius sobre els principals atractius de la localitat de la serra de Mariola.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *