foradia subscriutegrat

Milers de visitants coneixen l’exposició Memòria de la Modernitat d’Ontinyent

• La mostra inclou 100 joies artístiques pertanyents al patrimoni pictòric de la Diputació de València • Estarà oberta al públic fins al pròxim 24 de febrer.

Més de 5.300 visites ha rebut l’exposició Memòria de la Modernitat des de la seua inauguració, que va tindre lloc el passat mes d’octubre. Una exposició que, la Casa de Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara, inclou 100 joies artístiques pertanyents al patrimoni pictòric de la Diputació de València.

A través de la mostra es pot conéixer la història de l’art valencià des del gòtic fins a l’actualitat, amb una especial atenció als segles XIX i XX, així com l’espai per a les dones artistes o les obres que aborden temàtiques amb un elevat compromís social i polític, incloent-hi peces d’artistes com Joaquim Sorolla, Ignasi Pinazo, Marià Benlliure o l’Equip Crònica.

‘Memòria de la Modernitat s’acompanya d’una segona mostra titulada ‘Coneix la Diputació’, que es pot visitar al Centre Cultural Caixa Ontinyent, i on es presenta la institució de forma didàctica a través de panells fotogràfics i textos.

La mostra s’ha combinat amb la realització d’altres activitats on han participat centres escolars, associacions i col·lectius de la ciutat i la comarca.

Els dies 9 i 16 de febrer hi ha organitzades visites guiades, amb totes les places de visitants esgotades. Però estarà oberta al públic fins al pròxim 24 de febrer.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *