foradia subscriutegrat

Gran varietat d’actes i activitats a la Setmana Cultural de l’IES Pare Vitòria

• L’IES Pare Vitòria començarà la seua Setmana Cultural aquest dilluns dia 11 de febrer • L’acte d’inauguració serà el dilluns a la vesprada, quan es presente el nou exemplar de la revista Eines, enguany dedicada a la vinculació entre periodisme i societat

L’IES Pare Vitòria començarà la seua Setmana Cultural aquest dilluns dia 11 de febrer. Cinc dies plens d’actes, activitats, concursos, tallers i xarrades per tal d’aportar un valor afegit a l’aprenentatge que els alumnes assoleixen dia a dia en el centre.

Tallers de música, concursos literaris, visites culturals, pràctiques científiques, sessions i xarrades sobre mitologia, història, psicologia, cinema… En paraules del director del centre, Toni González, “es tracta de dur a terme altres formes d’aprenentatge als alumnes: que realitzen accions i activitats que els resulten atractives i agradables”.

L’acte d’inauguració serà el dilluns a la vesprada, quan es presente el nou exemplar de la revista Eines, enguany dedicada a la vinculació entre periodisme i societat, amb valoracions i reflexions dels mitjans de comunicació locals. Serà a les 20:00 de la vesprada, a l’Aula Polivalent del centre.

Durant tota la setmana es podrà visitar la paradeta de comerç just que organitzen els alumnes, amb el suport d’Intermón Oxfam. L’humorista alcoià Xavi Castillo també participarà de la XXXVI Setmana Cultural: realitzarà una actuació el 14 de febrer a les 20:30.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *