lasarga itealcoi

Ja es pot gaudir de l’art abstracte de Roc Candela al Centre Cultural d’Alcoi

• En les seues obres, l'artista trasllada el seu estat anímic i espiritual, oferint múltiples possibilitats interpretatives i una gran varietat de sensacions. • La tercera exposició que es presentarà al públic serà avui, dijous 7 de febrer: ‘Introspectiva’, de Joan Castejón,

Continuen inaugurant-se les exposicions del nou cicle artístic d’Alcoi. Després de la inauguració, al Centre Ovidi Montllor, de l’exposició ‘Intangibles, narratives de l’absència. Un projecte artístic plural’ inauguració, s’ha dut a terme l’apertura al públic de la mostra de les obres de l’artista alcoià Roc Candela ‘Temps’, al Centre Cultural Mario Silvestre.

A través d’aquesta, el públic pot gaudir d’un recull d’obres de l’art abstracte de Roc. N’hi ha obres que daten dels anys 70, però també n’hi ha altres que s’han realitzat enguany. En totes elles, l’artista trasllada el seu estat anímic i espiritual, oferint múltiples possibilitats interpretatives i una gran varietat de sensacions.

La tercera exposició que es presentarà al públic serà avui, dijous 7 de febrer: ‘Introspectiva’, de Joan Castejón, a la Llotja de Sant Jordi. Les tres exposicions estaran obertes al públic fins a finals del mes de març.

Font: Redacció./

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *