foradia subscriutegrat

L’Aula de Teatre de la UA representarà ‘Los Figurantes’ al Teatre Principal

• Es tracta d'una adaptació de la comèdia del dramaturg José Sanchis Sinisterra (un dels autors més premiats i representats del teatre espanyol contemporani), • L'obra també planteja una reflexió important: realment som nosaltres els qui dirigim la nostra vida pròpia?

L’obra de teatre ‘Los Figurantes’, representada per l’Aula de Teatre de la Universitat Permanent de la UA (UPUA), es durà a l’escenari al Teatre Principal d’Alcoi, dilluns 11 de febrer, a les 20 hores.

Es tracta d’una adaptació de la comèdia del dramaturg José Sanchis Sinisterra (un dels autors més premiats i representats del teatre espanyol contemporani), dirigida per Elizabeth Sogorb, en la qual es representa una societat que no és capaç d’assumir el seu protagonisme i responsabilitat.

Sent de caràcter metateatral, aquesta comèdia està dividida en dos actes, i formada per diàlegs àgils i directes, amb un llenguatge col·loquial i escenes corals majoritàriament, que fan al·lusions als camerinos i a l’exterior del teatre en els diàlegs.

L’obra també planteja una reflexió important: realment som nosaltres els qui dirigim la nostra vida pròpia?

Aquesta activitat forma part de la programació cultural de la UA al Campus d’Alcoi, gràcies al patrocini de la Fundació Mutua Levante. L’entrada és gratuïta amb invitació, ja disponibles en UA-Campus d’Alcoi, Sant Francesc, 10 i una hora abans en taquilla.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *