foradia subscriutegrat

Guanyar Alcoi proposa un pla de reimpuls socioeconòmic i estar preparats quan és supere la crisis sanitaria

Per a Guanyar cal voluntat ferma de millorar la vida de les veïnes i veïns d’Alcoi • Pablo González: “Tan prompte com passe és reimpulsar el teixit econòmic i social de la ciutat ”

Pablo González, regidor de la plataforma municipalista Guanyar Alcoi, afirma que van a proposar al govern municipal i a la resta de partits polítics locals en la propera reunió de portaveus la posada en marxa d’un pla de reimpuls socioeconòmic a la ciutat.

En paraules de González, “considerem que la millor manera de superar aquesta crisi sanitària tan prompte com passe és reimpulsar el teixit econòmic i social de la ciutat amb un ambiciós pla en què prenguen part la major part d’agents locals”.

Guanyar Alcoi ha obert la comunicació directa amb diferents persones treballadores, empresàries i professionals per tal de poder conèixer de primera mà la seua situació i necessitats.

González proposa començar ja a dissenyar un pla, en col·laboració amb diferents organismes i experts que partisca d’un ràpid i certer diagnòstic de la situació: “A la ciutat tenim la fortuna de comptar amb entitats com la Universitat Politècnica de València i la Universitat d’Alacant, la Cambra de Comerç o l’Institut Tecnològic del Tèxtil Aitex”.

Afirmen no poder entendre que el nostre govern municipal només ha anunciat una partida de 600.000€ que a més a més no es sap com es concretitzarà.

Segons González, “tenim talent més que suficient per reinventar el nostre futur, i tal vegada aquest moment de transició que marcarà un abans i un després ens puga servir d’estímul per superar l’ensopiment i l’atonia que han marcat la trajectòria d’Alcoi durant les últimes dècades.

Paga la pena intentar sumar tots els esforços possibles per, sí o sí, reimpulsar la nostra ciutat i fer-la veritablement capdavantera, generadora d’oportunitats i pol d’atracció de persones, projectes i iniciatives que contribuesquen a una millora de la qualitat de vida del conjunt de la nostra ciutadania”,” conclou el regidor Pablo González. 

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *