lasarga subscriutegrat

Alcoi inaugura un nou espai cultural: l’Aula Literària Joan Valls

• Serà aquesta vesprada amb la presentació del llibre ‘Joan Valls i la recuperació literària a Alacant, del director de la Xarxa de Biblioteques Municipals, Josep Lluís Santonja. • “Pretenem que la que tots coneixem com Casa de la Cultura quede com a espai de ‘lectura i estudi’, incorporant nous espais i oferint noves possibilitats

Alcoi inaugura un nou espai cultural: l’Aula Literària Joan Valls. Serà aquesta vesprada, a les 19:45 h, amb la presentació del llibre ‘Joan Valls i la recuperació literària a Alacant, del director de la Xarxa de Biblioteques Municipals, Josep Lluís Santonja.

Aquest fet suposa un nou homenatge per al literat alcoià, qui, durant aquesta legislatura, ha rebut el premi 9 d’Octubre (a títol pòstum) i el reconeixement institucional amb la celebració de l’Any Joan Valls.

El nou espai cultural està ubicat al Centre Cultural Mario Silvestre. L’habilitació de l’Aula Joan Valls es fa possible després que s’òbriguen les portes a l’IVAM CADA, que, amb el trasllat allí de les oficines de la regidoria de Cultura, s’afegeixen noves oportunitats a l’edifici de la Biblioteca Municipal.

Pretenem que la que tots coneixem com Casa de la Cultura quede com a espai de ‘lectura i estudi’, incorporant nous espais i oferint noves possibilitats als usuaris, adaptada a les necessitats que un espai d’aquest tipus té al segle XXI”, declara el regidor de Cultura, Raül Llopis: “per això, després de posar en marxa la Biblioteca Infantil Tirisiti, inaugurem aquesta sala literària”. El regidor anuncia que “volem crear un Club de Lectura, que estem segurs que comptarà amb molts adeptes en Alcoi”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *