foradia subscriutegrat

Nou cicle de cinema en valencià per als infants d’Alcoi

• ‘El Grúfal’, ‘El diari de la Florentina’, ‘Cavernícola’, ‘La revolta dels contes’, ‘Al sostre del món’ i ‘Ocells de pas’. • Una opció perquè “tots els centres de la ciutat puguen optar a vindre al Centre Cultural a gaudir d’un matí de cinema amb unes projeccions divertides i interessants"

El nou cicle de ‘Cinema En Valencià a l’Escola’ d’Alcoi inclou sis pel·lícules, que es projectaran al públic més menut entre els mesos de febrer i març. Aquestes, tal com informa la regidoria de Política Lingüística, són: ‘El Grúfal’, ‘El diari de la Florentina’, ‘Cavernícola’, ‘La revolta dels contes’, ‘Al sostre del món’ i ‘Ocells de pas’.

Els centres escolars poden trinar d’aquestes sis les que els seus infants gaudiran, en sessions matinals, de 9.15 a 12 hores. Una opció perquè “tots els centres de la ciutat puguen optar a vindre al Centre Cultural a gaudir d’un matí de cinema amb unes projeccions divertides i interessants per als més menuts en valencià”, afirma el regidor del departament, Raül Llopis.

Tenim unes projeccions divertides i interessants per als més menuts”, indica Llopis, “que a més a més, seran en la nostra llengua; així que animem als centres de la ciutat a aprofitar aquest cicle i donar l’oportunitat als seus alumnes de veure cinema en valencià”. En la darrera edició, van participar 1.667 alumnes d’infantil i primària de 8 centres diferents.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *