Foradia subscriutegrat

Tertúlia de reflexió: ‘Innovació Social: Motor de desenvolupament d’Europa’

· Dins del programa 'Alternatives, Sessions de Ciutat' que està promovent l'Ajuntament d'Alcoi, l'Àgora acollirà aquesta tertúlia · Es desenvoluparà el dijous 14 de març a partir de les 19:00h

Dins del programa ‘Alternatives, Sessions de Ciutat’ que està promovent l’Ajuntament d’Alcoi, l’Àgora acollirà la tertúlia ‘Innovació Social: Motor de desenvolupament d’Europa’. Aquesta es desenvoluparà a través de 5 parts. La primera farà referència a la ‘Innovació social des de l’àmbit públic’, amb la intervenció de Purificació Baldovi Borrás, cap del Servei de Programació, Prospectives i Estudis de l’Agència Valenciana de la Innovació de la Generalitat Valenciana.

A la segona, ‘Enfocaments de la innovació social’, intervindrà Ricard Faura Homedes, cap de servei d’Inclusió i Capacitació Digital en Generalitat de Catalunya. ‘Laboratoris Ciutadans i Sistemes Universals d’Innovació’ és el nom de la tercera, amb Artur Serra, director d’investigació i innovació del CitiLab de Cornella. La quarta part serà ‘Les empreses i el repte de la innovació social’, que comptarà amb Miguel Angel Bodegas Ayala, coordinador General de Projectes Europeus. I la quinta, ‘Projectes d’Innovació Social’, estarà a càrrec de Javier Ibáñez Martínez, director tècnic de Les Naus – Centre d’Innovació, de l’Ajuntament de València.

Es desenvoluparà el dijous 14 de març a partir de les 19:00h. Tot moderat per Manuel Gomicia, regidor d’Empresa, Formació i Innovació, Territori i Ciutat Intel·ligent d’Alcoi.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *