foradia camaraalcoi

1.400 esportistes reivindiquen la igualtat a la Cursa Solidària de la Dona de Muro

• Una prova esportiva que té un caràcter reivindicatiu a favor de la igualtat i la integració. • La cursa va recollir fons per a dues entitats: l’associació Utopia Iguala i l'associació Babilón

1.400 dones van participar en la VI Edició de la Cursa Solidària de la Dona, una prova esportiva que té un caràcter reivindicatiu a favor de la igualtat i la integració.

La cursa va recollir fons per a dues entitats: l’associació Utopia Iguala, que treballa per la igualtat i contra la violència de gènere; i l’associació Babilón que realitza tasques per la integració social dels menors amb discapacitat.

La guanyadora de la prova competitiva va ser Glòria Tomàs, amb un temps de 29:42 per recórrer els 7.000 metres del recorregut.

Una vegada arribades a la meta, totes les participants tenien a la seua disposició l’avituallament final per reposar forces mentre es va fer el lliurament de nombrosos obsequis i regals que van ser sortejats gràcies a la gran participació de col·laboradors.

Per concloure l’acte, es va fer entrega dels trofeus a les tres primeres classificades per categories de la prova competitiva, realitzats per la mateixa associació Babilón, i es va lliurar a les dues associacions i de mans de Marc Cascant, director de l’Oficina de la Caixa de Muro, el xec amb el benefici recaptat que ascendia a 7.000 €.

Per altra banda, Muro va celebrar també la XII Pujada a la Penya el Frare, que va comptar amb 450 corredors. Els vencedors en la prova reina van ser Eduard Lobodan, del Poc a Poc Alcoi, amb un temps de 01.33 min en categoria masculina, i Gloria Company del Lurbel Team amb un temps 01.56 en categoria femenina. Al seu torn els dos van ser els primers a coronar el punt més alt, que és de 758 metres sobre el nivell del mar.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *